2012-12-13 08:55:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - a munkahelyén nyugalmat talál

Napi horoszkóp december 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A munkahelyén most nyugalmat talál, néha még az unalom is környékezi. Ne izguljon: hamarosan felpörögnek az események. Délelőtt végezze el mindazt, ami rutin, és készüljön fel a váratlanra! Este baráti társaság várja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egyre nagyobb a fejetlenség ön körül, és még az sem vigasztalja, hogy valami nagyot alkothat. Valóban: ha tisztázni akarja a dolgokat, bizony önnek is minden követ meg kell mozgatnia. Van, amiben nincs helye az alkunak: a szeretet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A főnöke a munkatársai előtt hozhatja önt kínos helyzetbe: eszébe juthat még az is, hogy másik munkahelyet kellene keresnie. Azért még adjon egy esélyt az itt maradásnak. Különösen akkor, ha nem tudja, hova is menne.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Önhibáján kívül keveredhet valami zűrös ügybe, ha segíteni akar valakin. Persze ez nem azt jelenti, hogy meg kell tagadnia a segítséget, de jól gondolja meg, hogy hogyan teszi. Ha lehet, őrizze meg az anonimitását!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon legyen önnek első a családja. Talán valakit ünnepelnie is kell ma, de ha nem, akkor is vásárolhat valami ajándékot Karácsonyra. Már közel az idő, és ön talán még semmit nem vett. Ne halogassa tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne hagyjon ki semmilyen lehetőséget, amivel úgy érzi, hogy gyarapíthatja a tudását. A szellemi út persze nem csupán az ismeretek mennyiségi halmozását jelenti. A műveltséghez valamit önmagán is művelnie kell. Alkosson egy művet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Annyi a kiadása, hogy szinte képtelen egy kicsit is félretenni. A december azonban nem a spórolás ideje. Most a legjobb befektetés, ha a szeretteit elhalmozza. Van, akinek az életét is megváltoztathatja az ön ajándéka.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A számlák ellen nem úgy védekezhet, ha a szemétkosárban landoltatja őket. A sors talán újabb kihívások elé állítja az anyagiak terén. El kellene gondolkoznia a gyökeres változtatás lehetőségén és módozatain.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma egyaránt nagyon jól kijön a munkatársaival és a szeretteivel. Mintha egy angyal szállta volna meg önt: mindenki arcára mosolyt tud varázsolni. És bizony a környezetében sokaknak van szüksége angyalokra. Legyen jó hozzájuk!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön nagy mestere annak, hogy túlélje a pusztulásokat: legyen az egy szerelem vége, vagy barátságé, vagy más szerettének elvesztése. Tudja jól, hogy csak azt veszítheti el, ami nem volt igazán az öné. A többi mind a szívében él tovább.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kedvese valamivel meg akarja lepni önt, de nagy eséllyel melléfoghat. Ha meg akarja előzni a bajt, akkor jól teszi, ha kézbe veszi az ügyet, és ügyesen elhinti, minek is örülne igazán, ha a fa alá kerülne. Nem fogja zokon venni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ahelyett, hogy semmiségeken bosszankodik, inkább a nagy egészre kellene koncentrálnia. Ha úgy látja, hogy az erejét, türelmét felemészti a taktikázás, inkább hagyja az egészet. Mindent nem érdemes feláldoznia.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: